Vores services

​Leder du efter en dygtig og erfaren tømrermester til dit næste byggeprojekt?


Vores services spænder bredt hos Hundebøll Byg. Vi vil gerne kunne give ud af vores mere end 15 års erfaring i branchen, så derfor står vi klar til at hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Vi hjælper både private og virksomheder med tømreropgaver og ingen opgave er for står til os.


Vi hjælper med at fra renovering og nybyg til specifikke opgaver med køkkener, gulvlægning, vinduer og døre samt meget mere. Du kan blive klogere på nogle af vores arbejdsområder nedenfor. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller på telefon 28 57 83 11 med din tømreropgave, så kommer vi med et uforpligtende tilbud til din næste boligdrøm.

Nybyg / renoveringer

Nybyg og renovering kommer i mange former og afskygninger, hvor kun fantasien sætter grænser. Du er meget velkommen til at kontakte os med din næste byggedrøm.

Gulve

Trænger din bolig til nye gulve, så er vi klar til at opfylde dine drømme, om det er trægulv, laminatgulv eller sillebensgulv, så kan vi hjælpe dig. 

Vinduer og døre

Skal du have udskiftet dine gamle vinduer og/eller døre, så står vi klar med professionel hjælp til dig. Tag

Er dit tag blevet forældet og slidt, så kan vi hjælpe med udskiftning til nyt tag. Vi rådgiver gerne til valget af det helt rigtige tag, til din bolig. 

Terrasse

Skal din terasse være klar til sommeren, så vil vi gerne hjælpe dig. Vi har fokus på håndværket og kundens ønsker.

Fra idé til skabelse.

Lad os drøfte dit næste projekt.